26.04.2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρω για το φοινικέλαιο στη διατροφή μου

Υπάρχει σχεδόν παντού. Το φοινικέλαιο είναι ένα λάδι που χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά-κυρίως τυποποιημένα- τρόφιμα. Το λάδι αυτό που περιέχει κορεσμένα αλλά και ακόρεστα λιπαρά, βοήθησε σημαντικά τη βιομηχανία τροφίμων να παρασκεύασει τρόφιμα με καλυτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπεί στο μικροσκόπιο των διεθνών οργανισμών ασφάλειας των τροφίμων και όχι άδικα απ ότι φαίνεται, όπως μου εξηγεί η διατροφολόγος Α.Φιλίππου.

Recent Posts